• Kategorije:


Poštovani vlasnici limenih ljubimaca, majstori i posjetioci portala,

Predstavljamo Vam beta verziju portala koji auto majstorima, servisima i svim pravnim i privatnim subjektima iz auto sektora omogućava besplatno predstavljanje svojih usluga, a vozačima pruža jednostavan pristup lokacijama i podacima o uslugama koje isti pružaju.

Okosnicu sistema čini mapa sa označenim pozicijama i filter za pretraživanje po ključnim riječima: tipu usluge koje poslovni subjekt obavlja, nazivu, njegovom opisu i lokaciji.

Portal AutoMajstor je prilagođen uređajima svih dimenzija (računari, laptopi, tablet uređaji, telefoni) a pripremamo i aplikaciju koju ćete moći koristiti na vašim telefonima.

Svi poslovni subjekti i privatna lica mogu se registrovati u sistem, besplatno objaviti i urediti podatke o vlastitom auto-servisu, trgovini auto dijelova, auto-praonici ili poslovanju bilo kog tipa iz auto-sektora te kroz slike i tekst detaljno predstaviti svoje poslovanje i označiti lokaciju na mapi.

Predstavljanje na portalu je potpuno besplatno a cilj nam je vozačima i ljubiteljima automobila omogućiti brz i jednostavan način pronalaska kvalitetne usluge koju pružaju auto-majstori i ostali poslovni subjekti iz tog sektora.

Svim vlasnicima automobila preporučujemo registraciju na portal kako bi na vrijeme bili obavješteni o akcijama ili čak besplatnim promotivnim uslugama koje portal AutoMajstor priprema u saradnji sa partnerima.

Za registraciju na portal potrebna Vam je samo email adresa, a sam postupak je vrlo jednostavan i traje 30 sekundi.
Ako trebate pomoć pri registraciji ili objavi vaše radionice, trgovine ili usluge naš tim Vam stoji na raspolaganju.

Možete nam se obratiti putem kontakt forme ili maila, vibera i telefona koji su navedeni ispod.
Biće nam zadovoljstvo odgovoriti na bilo koji vaš upit, sugestiju, primjedbu.

Vaš AutoMajstor tim

Email: [email protected]

Napomena! Obzirom da se radi o beta (pripremnoj) verziji portala, svjesni smo da možete naići na određene poteškoće pri korištenju portala, pa Vas, stoga, molimo za razumjevanje dok ne otklonimo evenutalne greške.
Svakako bi bili posebno zahvalni ukoliko biste nam, na eventualne greške, ukazali tako što ćete nas kontaktirati i obavijestiti o nastaloj grešci.